BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: De kosten van de Gouden Koets

De kosten van de restauratie van de Gouden Koets worden niet bekendgemaakt meldde premier Mark Rutte dinsdag.

De kosten vallen binnen de begroting van de koning en de vorst heeft de vrijheid om zelf te bepalen hoe hij het geld inzet. SP, D66, GroenLinks en PvdA zijn het er niet mee eens. Ze vinden dat kosten openbaar moeten worden.

Onze poll luidt:

'Premier Rutte moet openheid geven over de restauratiekosten van de Gouden Koets'

Wat vindt u?
Het is helaas niet meer mogelijk om te stemmen op bovengenoemde poll.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook