BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: Reis Máxima té gevaarlijk?

Koningin Máxima is deze week vier dagen in Pakistan voor de Verenigde Naties. Op de website van de Rijksoverheid staat vermeld dat er in het land een 'hoge dreiging van terroristische aanslagen' is. Kroonprinses Mary van Denemarken cancelde vorige maand haar reis naar Burkina Faso vanwege terreurdreiging.

Zou koningin Máxima hetzelfde moeten doen? Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

N.B.
Het is helaas niet meer mogelijk op op bovengenoemde poll te stemmen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: