BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Popconcert in tuin Paleis Soestdijk

In de tuin van Paleis Soestdijk vindt in juli voor het eerst een groot popconcert plaats. De Ierse singer-songwriter Damien Rice treedt op donderdag 7 juli op, werd donderdag bekendgemaakt.

In de paleistuin is plaats voor 3500 bezoekers. Zij kunnen het zomeravondconcert combineren met een picknick in de tuin of een bezoek aan het paleis. De kaartverkoop start vrijdagochtend.

Paleis Soestdijk staat leeg sinds de dood van prins Bernhard in december 2004. Er wordt nog nagedacht over wat er moet gebeuren met de voormalige residentie van wijlen koningin Juliana en prins Bernhard. De Rijksvastgoeddienst trok in december geld uit om vier plannen uit te laten werken. Soestdijk wordt wellicht een botanische tuin, koninkrijksmuseum, internationaal handelshuis of tentoonstellingsruimte voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: