BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Edward bezoekt voetbalclub Manchester City

De Britse prins Edward bracht woensdag een bezoek aan de jeugdopleiding van voetbalclub Manchester City. De jongste zoon van koningin Elizabeth gaat ook langs bij een school in Manchester.

Edward bekeek bij de Manchester City Academy de activiteiten die daar worden ondernomen in het kader van de Duke of Edinburgh Award, het jeugdprogramma dat Edwards vader prins Philip ooit bedacht. Edward, de graaf van Wessex, zag de talenten niet alleen voetballen, maar keek ook toe hoe ze achter draaitafels aan de slag gingen. Het Britse hof deelde via Twitter foto’s van Edwards bezoek.

Na zijn stop bij de voetbalclub bezocht Edward het Wright Robinson College, een middelbare school in Manchester. Met de leerlingen vierde de graaf van Wessex het zestigjarig jubileum van de Duke of Edinburgh Award.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: