BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Beatrix opent nieuw kantoor Unicef

Prinses Beatrix heeft vrijdagmiddag het nieuwe kantoor van Unicef Nederland in Den Haag geopend. De oud-vorstin is beschermvrouwe van de Nederlandse tak van de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties.

De prinses opende het nieuwe kantoor door een bord met een tekst van Paul van Vliet te onthullen. Die luidt: Als wij er niet voor zorgen, dat de toekomst is geborgen, voor de kinderen van morgen, wie dan wel?

Het nieuwe Unicef-kantoor aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag ligt dicht bij ministeries en collega-organisaties waarmee de organisatie in Nederland nauw samenwerkt. Vanuit Den Haag werft de organisatie ook fondsen voor het wereldwijde werk van Unicef.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: