BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Margriet opent borstkankerconferentie

Prinses Margriet opent op 9 maart de tiende European Breast Cancer Conference (EBCC) in de RAI in Amsterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. De prinses houdt aan het begin van de driedaagse conferentie een korte toespraak.

De EBCC is de grootste borstkankerconferentie van Europa waar artsen, onderzoekers en patiënten uit de hele wereld elkaar ontmoeten. De conferentie is niet alleen bedoeld om te praten over de wetenschappelijke vooruitgang, maar ook over de ethische, sociale, politieke en praktische zaken die horen bij de zorg voor borstkankerpatiënten. De conferentie wordt elke twee jaar gehouden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: