BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Mary 44 jaar geworden

De Deense kroonprinses Mary is vrijdag 44 jaar geworden. Mary had in aanloop naar haar verjaardag een drukke agenda. Zo was ze deze week aanwezig bij de opening van de fashion week in Kopenhagen.

Bij de openingsshow werd de kroonprinses gevraagd naar haar verjaardag. Ze antwoordde dat het een feestelijke dag ging worden. De kroonprinses viert haar verjaardag eerst in kleine kring, met haar man en hun vier kinderen. Hoe de rest van de dag eruit gaat zien is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat haar man kroonprins Frederik in de middag in Kopenhagen is. Daar wordt de drager van de vlag voor de Olympische Spelen bekendgemaakt. Aan het eind van de middag zijn de agenda's van Mary en Frederik nog leeg. Voor zaterdag staat de verjaardag van hun schoonzus prinses Marie op het programma.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: