BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Sofia praat met experts over cyberpesten

De Zweedse prinses Sofia heeft vrijdag in het Koninklijk Paleis in Stockholm een gesprek gehad over de aanpak van cyberpesten.

'Haat op het internet' is een van de aandachtspunten van de prinselijke stichting die vorig jaar ter gelegenheid van het huwelijk van Sofia met prins Carl Philip werd opgericht. Dyslexie, waaraan de prins lijdt, is een ander speerpunt.

De zwangere Sofia ging over cyberpesten in gesprek met twee experts op dat gebied, professor Mårten Schultz van de universiteit van Stockholm en Ängla Eklund van het door Schultz opgerichte Juridisch Instituut. Dat geeft onder meer advies aan mensen die last hebben van cyberpesten.

Prinses Sofia en prins Carl Philip verwachten in april hun eerste kindje.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: