BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William en Kate bij Royal Air Force

De hertog en hertogin van Cambridge hebben donderdag een bezoek gebracht aan hun oude woonplaats Anglesey in Wales. Ze waren daar aanwezig bij een ceremonie van de Britse luchtmacht.

De eenheid van de RAF die zich bezighield met zoek- en reddingsacties werd ontbonden en Kate en William waren bij de plechtigheid.

William is zelf drie jaar lid geweest van een zoek- en reddingseenheid van de RAF. Een van de voormalige instructeurs van de hertog grapte dat William 'iets meer haar kwijt is' sinds hij hem voor de laatste keer zag. Ook vertelde de instructeur dat William niet gespaard werd tijdens de trainingen. Ook de hertog werd slachtoffer van plagerijtjes.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: