BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zelfverbranding in tuin Kensington Palace

Een man is dinsdag overleden nadat hij zichzelf in brand had gestoken in de tuin van Kensington Palace, het Londense verblijf van prins William en zijn vrouw Kate. De politie denkt niet aan een misdrijf of dat een verband met terrorisme is.

De politie kreeg kort na middernacht bericht van een ziekenhuis in Centraal-Londen dat een patiënt niet was teruggekeerd. Drie uur later kwam een melding binnen dat een man zich verdacht gedroeg bij een van de afgesloten toegangspoorten tot het paleis. Toen agenten ter plaatse aankwamen stond de man in brand. Hij overleed later aan zijn verwondingen.

Prins William en zijn gezin verblijven het grootste deel van de tijd op hun landgoed in Norfolk, in het oosten van Engeland. De prins werkt daar als helikopterpiloot bij een ambulancedienst.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook