BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De edelsteen sieraden van Máxima

Bij gala’s en diners dragen de prinsessen en koninginnen vaak juwelen met saffieren, smaragden, diamanten of robijnen. De ‘big four’ noemen de ontwerpers het ook wel. Koningin Máxima kiest er soms ook voor om in plaats van de klassieke oorbellen en colliers wat meer trendy edelsteen sieraden te dragen.

Sieradenontwerpster Mirian van Kampen vertelt zaterdag in Blauw Bloed meer over de edelsteen sieraden van koningin Máxima.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: