BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De nieuwe studio van Blauw Bloed

Vanaf zaterdag 19 maart presenteert Jeroen Snel Blauw Bloed vanuit een gloednieuw decor. Na maanden van brainstormen, ontwerpen en bouwen tonen wij u vol trots onze nieuwe studio!

Vanavond in Blauw Bloed: Prins William en Catherine onder vuur. Volgens de Britten verricht het paar te weinig werk. Verder een verslag van de opening van een nieuw dierenpark in Emmen door de koning én meer over de jurken die koningin Máxima droeg tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook