BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Een koninklijke ‘musthave’ voor mannen

Een glanzend klokje om de pols, een kleurrijke stropdas, of hippe manchetknopen: de mannelijke accessoires zijn er om strakke pakken extra cachet te geven. Zaterdag vertelt modedeskundige Sander Lusink in Blauw Bloed over de accessoires van de prinsen en koningen én welke trends je als man niet mag missen.

Koning Willem-Alexander heeft een leren ‘man-bag’ en prins Haakon draagt vaak armbanden. Benieuwd welk mode-item koningen en prinsen (en u!) in huis móéten hebben om stijlvol de zomer door te komen? Zie de video! 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: