BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Estelle draagt jasje van tante Madeleine

Bij de dankdienst voor de geboorte van haar broertje Oscar droeg prinses Estelle van Zweden een bijzondere outfit. Het 4-jarige dochtertje van kroonprinses Victoria en prins Daniel verscheen donderdag bij de Te Deum in een geheel roze outfit met handtas.

Het jasje dat Estelle droeg was van haar tante Madeleine geweest. Prinses Madeleine droeg het roze vest met strikje tijdens een fotosessie toen ze zelf vier jaar was.

De handtas van Estelle was een souvenir van haar moeder uit Afrika. In 2014 kreeg prinses Victoria de tas cadeau tijdens haar bezoek aan Tanzania.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: