BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate: 'George rijdt super snel op zijn step'

Hertogin Catherine vertelde maandag voorafgaand aan een dienst ter ere van het Gemenebest aan een groep kinderen over George en Charlotte, meldt Hello Magazine.

Kate vertelde dat haar zoontje George (2) een passie ontwikkelt voor alles met wielen: 'Hij heeft een step. Hij rijdt er super snel op. Het is moeilijk om hem bij te houden!' Catherine vertelt ook dat George goed in de gaten gehouden wordt door zijn zusje: 'Charlotte roept hem tot de orde. Ze wordt iedere dag groter.'

Volgens Hello Magazine kreeg de prins vorig jaar een loopwagen in de vorm van een tractor waar hij regelmatig mee gespot wordt rond het huis Anmer Hall.