BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima vergadert met duurzame banken

Koningin Máxima was dinsdagmiddag aanwezig bij een paneldiscussie tijdens de jaarvergadering van de Global Alliance for Banking Values bij de Triodos Bank in Zeist. Ze vergaderde daar met 28 duurzame banken over de invloed van technologische ontwikkelingen op bankieren.

Máxima bezocht de vergadering als speciaal pleitbezorger van de VN op het gebied van 'inclusieve financiering voor ontwikkeling'. In die functie adviseert en helpt Máxima landen om hun financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken.

Ook woensdag komt de koningin in actie. Máxima woont als erevoorzitter van het platform Meer muziek in de klas een concert bij van het Leerorkest in Amsterdam. Tijdens het concert treden meer dan duizend kinderen op samen met het Nederlands Philharmonisch Orkest, zangers van het koor van De Nationale Opera en verschillende solisten onder wie Tania Kross en Natalie La Rose.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: