BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningshuis Spanje betuigt medeleven met Belgische volk

Het Spaanse koningshuis heeft dinsdag gereageerd op de aanslagen in Brussel. Dinsdagochtend zijn bij aanslagen op het vliegveld Zaventerm en op metrostation Malenbeek in Brussel doden en gewonden gevallen.

Het koningshuis twitterde vanmorgen: 'Verbijsterd door de aanslagen in de hoofdstad van Europa. Onze solidariteit en steun voor België, haar overheidsinstellingen en het Belgische volk.'

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook