BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koninklijke familie bij dankdienst voor prinsje

Donderdagmiddag vond de dankdienst, een traditioneel Te Deum, plaats in de koninklijke kapel van het paleis voor de geboorte van prins Oscar Carl Olof. De familie, regering en medewerkers van het hof waren aanwezig.

Prinses Sofia, de vrouw van prins Carl Philip toonde haar zwangere buik. Hun kindje wordt in april verwacht. Grote zus Estelle was ook aanwezig bij de dankdienst in een geheel roze outfit.

Victoria beviel woensdagavond om 20.28 uur van prins Oscar. Hij is na zijn moeder en zijn oudere zusje Estelle de derde in de lijn van troonopvolging.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: