BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima bij Zakenvrouw van het Jaar 2016

Vivienne van Eijkelenborg is maandagavond uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2016. Dat gebeurde in hotel Huis ter Duin in Noordwijk in aanwezigheid van koningin Máxima.

Van Eijkelenborg is directeur van Difrax, een bijna vijftig jaar oud bedrijf voor babyproducten. Ze is sinds 2015 ook voorzitter van de Nederlandse tak van wereldwijde 'Entrepreneurs Organisatie'. ,,Ik ben al tien jaar lid, en ik gun meer ondernemers die willen groeien en ambitieus zijn deze ervaring. Binnen een bedrijf sta je er vaak alleen voor. Ik heb zelf bijvoorbeeld ook geen compagnon. Binnen EO kun je je ervaringen vertrouwelijk delen”, motiveerde ze haar keuze om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap.

De onderscheiding als Zakenvrouw van het Jaar is een teken van waardering voor haar werk en voorbeeldfunctie. Kandidaten voor de prijs zijn beoordeeld op onder andere leidinggevende capaciteiten, organisatietalent, zakelijke en maatschappelijke invloed.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: