BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima draagt jurk van Claes Iversen

Op de eerste dag van het staatsbezoek aan Frankrijk heeft koningin Máxima gekozen voor een jurk van couturier Claes Iversen. Ja, die naam kan u bekend voorkomen. Koningin Máxima is dol op zijn ontwerpen en kiest vaker voor jurken van zijn hand.

Staatsbezoek Denemarken

Tijdens het staatsbezoek aan Denemarken in maart 2015 droeg Máxima verschillende outfits van de Deens-Nederlandse modeontwerper Claes Iversen waaronder een duifgrijze mantel en een een rode jurk bewerkt met pailletten.

Kracht on Tour

In november van vorig jaar wordt Máxima opnieuw gespot in een jurk van de ontwerper. Bij de slotmiddag van 'Kracht on Tour' droeg ze een donkerblauwe jurk van Claes Iversen die ze tijdens het staatsbezoek aan Denemarken ook al eens gedragen had.

Trouwjurk prinses Viktória

En niet alleen de koningin Máxima is dol op Claes Iversen. De trouwjurk van prinses Viktória Bourbon de Parme was ook door de couturier ontworpen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: