BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe winterse foto's van gezin William en Kate

Het Britse hof heeft maandag een aantal winterse kiekjes van het gezin van prins William gedeeld via Twitter. Op de foto's zien we William, Catherine en kinderen George en Charlotte tijdens een skivakantie in de Franse Alpen.

'Dit was de eerste vakantie met z'n vieren en de eerste keer dat de kinderen met sneeuw spelen' meldt Kensington Palace op Twitter. De foto's zijn gemaakt door John Stillwell, de huisfotograaf van het koningshuis. Hij maakte eerder ook al de eerste officiële foto's van prins George.