BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: Welke outfit stond Máxima het best?

Koningin Máxima straalde tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk vorige week in vier verschillende outfits. Voor de uitzending van komende zaterdag zijn wij benieuwd naar jouw mening over de jurken. Wat stond haar het best?

Máxima koos voor creaties van Claes Iversen, Natan en Tom Ford.

N.B.
Het is helaas niet meer mogelijk op jouw favoriete outfit te stemmen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: