BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry sjouwt met stenen in Nepal

Prins Harry kan de media niet helemaal ontlopen tijdens de extra week die hij doorbrengt in Nepal. De Kathmandu Post meldde vrijdag dat dorpsbewoners in Lapubeshi in het Gorkha district verrast waren de prins door hun dorp te zien sjouwen met een bamboemand met stenen op zijn rug.

Harry heeft een extra zes dagen geplakt aan zijn officiële bezoek aan het vorig jaar zwaar door aardbevingen getroffen Nepal. Samen met vijftien Britse veteranen werkt hij in het dorpje mee aan de wederopbouw van de plaatselijke school. Harry, die donderdag aankwam, moest vanaf de dichtst bijzijnde weg drie uur lopen om die school en het dorp te bereiken aldus de Kathmandu Post.

De dorpsbewoners is gevraagd verder niks over het verblijf van Harry te vertellen, maar de krant had op de website wel foto's van zijn aankomst. Ter verwelkoming kreeg de prins een witte gebedssjaal.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: