BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry's Invictus Games naar Toronto

De Invictus Games, de speciale wedstrijden voor militairen die invalide zijn geraakt, worden volgend jaar gehouden in Toronto. Dat heeft Prins Harry, bedenker van de Games, woensdag bekendgemaakt. Het evenement, dat wat weg heeft van de Paralympische Spelen, blijkt een groot succes.

De eerste Invictus Games werden gehouden in 2014, in het Londense Olympic Park. In mei van dit jaar hebben de Invictus Games plaats in Florida. Zelfs nu nog niet eens duidelijk is hoe succesvol de Invictus Games in Florida gaan worden, is de prins al zo zeker van zijn zaak dat hij woensdag aankondigde dat het sportfestijn naar Toronto komt.

"De afgelopen Invictus Games hebben tienduizenden mensen geïnspireerd en werden door miljoenen over de hele wereld met veel plezier gevolgd. Ik heb altijd gehoopt dat dit verhaal een vervolg zou krijgen na de Spelen in Londen", aldus Harry.

Invictus Games 2017 announcement

An exciting announcement from Prince Harry!The third Invictus Games have been awarded to Toronto, Canada.The Invictus Games Toronto 2017 will take place in September 2017 and will have more competitors, more participating nations and more sports than ever before.Making the announcement via video message, Prince Harry explained why he is delighted there is another chapter in the Invictus...https://invictusgamesfoundation.org/

Geplaatst door The British Monarchy op woensdag 16 maart 2016

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: