BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Oscar zorgt voor stroom felicitaties

Donderdagavond verscheen een persbericht met daarin een overzicht van de felicitaties van de familieleden van kroonprinses Victoria, die woensdagavond beviel van Oscar, de derde in lijn van troonopvolging. ''We delen in het grote geluk van het kroonprinselijk paar en prinses Estelle die nu een klein broertje in de familie verwelkomt. We wensen het gezin een geweldige tijd toe in alle rust en we kijken uit naar onze kleinkinderen'', luidt de officiële felicitatie van koning Carl Gustaf en koningin Silvia.

''Met veel warmte en liefde heten we de zoon van Victoria en Daniel welkom in de familie. We kijken ernaar uit het nieuwe familielid te mogen zien'', aldus prins Carl Philip en prinses Sofia, die volgende maand een kindje verwachten.

Prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill laten weten: ''We zijn zo blij voor Victoria, Daniel en Estelle. Onze kinderen Leonore en Nicolas kijken uit naar hun nieuwe neef, we heten hem van harte welkom in de familie." Ook de ouders van Daniel en zijn zus Anne laten via het Zweedse hof weten dolblij te zijn met de uitbreiding van de familie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: