BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Royals en de ‘fedora’ hoed

Ze is één van de favoriete hoedenontwerpers van koninginnen Máxima en Mathilde: Fabienne Delvigne. Wij gingen bij haar langs en vroegen haar alles over de ‘fedora’, een hoed die we bij de royals én in de winkels veel zien.

Zowel koningin Máxima als kroonprinses Mary dragen een fedora bij het staatsbezoek van Nederland aan Denemarken. Ook koningin Mathilde zien we regelmatig met dit stoere model. Zaterdag vertelt Fabienne Delvigne alles wat je moet weten over de fedora in Blauw Bloed! 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook