BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Johan Cruijff en de Oranjes

Donderdag is sportman Johan Cruijff op 68-jarige leeftijd overleden. De Oranjes hebben Johan Cruijff een aantal keer ontmoet. Zo heeft koningin Juliana hem ontvangen voor een borrel in de tuin van Paleis Huis Ten Bosch en ontmoette hij Beatrix op de Antillen.

Koning Willem-Alexander reageerde donderdag op het overlijden van Johan Cruijff: 'Met het overlijden van Johan Cruijff verliest Nederland een unieke en geniale sportman. Hij heeft ons voetbal verrijkt en een nieuw gezicht gegeven.'

Bekijk onze video met ontmoetingen tussen Johan Cruijff en de Oranjes.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook