BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Kate spreekt over queen Elizabeth

Op 21 april wordt koningin Elizabeth negentig jaar. Ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van 'The Queen' lieten verschillende leden van de Britse koninklijke familie zich interviewen over Elizabeth. Zie hier alvast een voorproefje van het gesprek met hertogin Catherine over Queen Elizabeth.

Kate vertelt onder andere over de liefde van koningin Elizabeth voor George en Charlotte en hoe zij haar als een grote steun ziet.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: