BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Amalia, Alexia en Ariane ontmoeten paus Franciscus

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben maandag samen met hun ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, een bezoek gebracht aan paus Franciscus.

Het koningspaar is maandagochtend op audiëntie geweest bij paus Franciscus. Dat blijkt uit een persmededeling die het Vaticaan heeft verspreid. Hoe lang de kerkleider de tijd nam voor het koninklijk gezin is niet duidelijk. Ook is niet bekend waar ze over gesproken hebben. De Rijksvoorlichtingsdienst wil niets zeggen over het bezoek.

Koningin Máxima draagt volgens de kledingvoorschriften een zwarte kanten sluier en zwarte kleding. Ook haar drie dochters dragen zwarte jurkjes.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: