BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Camilla fan van Game of Thrones

Camilla, de hertogin van Cornwall en echtgenote van prins Charles, is fan van Game of Thrones. De hertogin voelde Kit Harington, een van de acteurs uit de fantasyserie, aan de tand over het nieuwe seizoen.

"Iedereen wil weten hoe het verder gaat", verzuchtte Kit in The Jonathan Ross Show. Aan het einde van het vijfde seizoen komt zijn personage Jon Snow om. Al maanden gaan geruchten dat Kit toch in de zesde reeks, die vanaf eind van de maand wordt uitgezonden, te zien is.

Ook Camilla was benieuwd of Jon Snow terugkeert en informeerde bij de acteur toen ze hem en zijn broer tegenkwam op Wimbledon. "We zaten bij haar in de buurt, ze kwam onze kant op en vroeg: ben je dood?"

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: