BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Eerste foto pasgeboren prins Alexander

Het Zweedse hof heeft zaterdag een foto van prins Alexander vrijgegeven. Op de website van het Koninklijk Huis plaatsten zij het schattige plaatje van de pasgeboren zoon van prins Carl Philip en prinses Sofia.

Prins Alexander werd dinsdagavond geboren om 18:25. Prins Carl Philip maakte de geboorte van zijn zoon kort daarna bekend.

Prins Alexander 01

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: