BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Harry en William bezoeken filmset Star Wars

Prins William en prins Harry hebben in de Londense Pinewood Studio's een aantal van hun jeugdidolen ontmoet. In de studio's stonden de broers oog-in-oog met een aantal Star Wars-acteurs. Voor Harry leek een knuffel van de harige Chewbacca het hoogtepunt van de dag.

Tijdens het bezoek aan de filmstudio's kregen William en Harry een rondleiding en mochten ze met een aantal filmattributen 'spelen'. Zo nam Harry plaats in een ruimtevaartuig en voerde de hertog van Cambridge een gesprekje met het kleine robotje BB-8.

Om het bezoek in stijl af te sluiten vochten de royals een heus zwaardgevecht uit. Met de befaamde lightsabers natuurlijk.

Bron: ANP / Kensington Palace

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: