BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Harry helpt bij wederopbouw school Nepal

Kensington Palace heeft dinsdag foto's vrijgegeven van prins Harry die vorige maand hielp met de wederopbouw van een schoolgebouw in Nepal dat vorig jaar was verwoest door de aardbevingen.

Op de foto's is te zien hoe Harry zich tijdens het bouwen met Britse veteranen in het zweet werkt. De prins voegde zich na het officiële gedeelte van zijn reis door Nepal bij de vrijwilligers in Lupabesi, een afgelegen dorp in de buurt van het epicentrum van de aardbeving.

Het dorpje was compleet verwoest en verloor zestien inwoners tijdens de natuurramp. Honderdvijftig inwoners raakten gewond. Het dorp ligt op zeven uur rijden van Kathmandu en Harry heeft daarna nog een voettocht van 2,5 uur moeten afleggen om het dorp te bereiken.

Harry hielp team Rubicon, een hulporganisatie die gebruikmaakt van de vaardigheden van oud-militairen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: