BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Kate's outfits in India

Prins William en hertogin Catherine brengen deze week een bezoek aan India en Bhutan: hun meest exotische reis tot nu toe. De altijd klassiek en simpel geklede hertogin lijkt uit te pakken. Wij hebben haar outfits tot nu toe voor u op een rijtje gezet.

Weken voor de reis heeft een team van experts hertogin Catherine (34) ondersteund bij het inpakken van haar koffers. En dat niet alleen: haar modeadviseur en kapper reizen mee naar India en Bhutan. Zo komt Kate steeds weer stralend voor de dag!

Dag 1, Mumbai

Zondag start het bezoek met een kranslegging bij Taj Palace Hotel. Catherine verschijnt in een jurk met peplum en kleurrijke print van Alexander McQueen. Het is één van Kate’s favoriete modehuizen: ook haar trouwjurk is door dit modehuis ontworpen.

In de middag is het tijd voor wat sportieve activiteiten. De hertogin kiest voor een comfortabele én Indiase look. De vrolijke jurk is van Anita Dongre, een ontwerpster uit Mumbai.

Als je je op een Bollywood Gala tussen alle grote sterren bevindt moet je wel even goed laten zien dat er een royal in de zaal is. Catherine draagt een koninklijk blauwe jurk van één van haar favoriete designers: Jenny Packham. Om toch een Indiase ‘touch’ te geven aan haar outfit kiest ze voor oorbellen van Amrapali, een Indiase juwelenontwerper. 

Dag 2, Mumbai & New Delhi

Na alle drukke printjes van dag één kiest Kate even voor ‘back to basic’. De hertogin draagt een crèmekleurig jurkje met kraagje van Emilia Wickstead.

’s Avonds pakt de hertogin toch weer even uit. Het paar verschijnt op een tuinfeest in Delhi ter ere van de bijna negentigste verjaardag van Queen Elizabeth. Hertogin Catherine draagt een rok met crop-top van Alice Temperley. Bij het ontwerpen van de versieringen op de outfit heeft de ontwerpster zich laten inspireren door India.

’s Middags kiest Kate opnieuw voor mode van de hand van Alice Temperley. Tijdens een bezoek aan de premier Narendra Modi, draagt ze een licht groene jurk met kant en een opstaand kraagje.

' s Avonds kruipen William en Kate knus rond het kampvuur in Kaziranga voor de viering van het Assamese Bihu festival. Catherine draagt een jurk van Anne Sui.

Zaterdag in Blauw Bloed ziet u een uitgebreid verslag van de reis van William en Catherine!

Dag 3, New Delhi & Assam

De derde dag kiest hertogin Catherine opnieuw voor een maxi dress met verschillende kleuren. Vergeleken met de andere outfits tijdens de reis is deze het goedkoopst: de jurk kost 124 pond en de oorbellen, van het bekende sieradenmerk Accessorize, 8 pond.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: