BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Prinses Ariane is jarig

Prinses Ariane mag zondag negen kaarsjes uitblazen! Ter gelegenheid van de verjaardag van de jongste dochter van het koningspaar hebben wij een aantal schattige kiekjes van de prinses verzameld.

Ariane Wilhelmina Máxima Ines kwam op 10 april 2007 ter wereld in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. De prinses woont met haar zussen en ouders in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar en gaat naar de Openbare Bloemcampschool. In haar vrije tijd is Ariane dol op paardrijden, hockey, tekenen en speelt ze piano.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook