BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: prinses Isabella negen jaar

Vandaag (21 april) is prinses Isabelle, de oudste dochter van prinses prins Frederik en prinses Mary van Denemarken, negen jaar geworden! Om dit te vieren heeft het hof drie nieuwe foto's van de prinses vrijgegeven.

Isabelle Henrietta Ingrid Margrethe werd in 2007 geboren. Ze is het tweede kind van kroonprins Frederik en het vierde kleinkind van koningin Margrethe. Isabelle is derde in lijn voor de troon, na haar vader en broer prins Christian.

De foto's werden genomen door kroonprinses Mary.

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: