BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Het kapsel van Beatrix: hoe wordt het gemaakt?

Prinses Beatrix heeft misschien wel het meest iconische kapsel van Nederland. Als sinds haar achttiende draagt ze het kort met veel volume. Wij gingen langs bij topstylist Vincent Langedijk met de vraag: hoe wordt het kapsel van Beatrix gemaakt?

Zie hier alle losse stappen om zelf het Beatrix kapsel te (laten) creëren.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: