BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima draagt bekende outfits in Beieren

Waarom een koffer vol nieuwe outfits meenemen op reis als je zoveel prachtstukken in je kast maar een enkele keer gedragen hebt? Koningin Máxima kiest tijdens het bezoek aan Beieren twee keer voor een look die we al eens eerder hebben gezien. Waarom niet?

Op de eerste dag van het bezoek verschijnt de koningin een roze japon met boothals van modehuis Natan. De grote hoed is ontworpen door Fabienne Delvigne. De look kan je bekend voorkomen. Op Koningsdag vorig jaar droeg de koningin precies dezelfde jurk met hoed, oorbellen én hetzelfde kapsel.

Op de tweede dag kiest de koningin opnieuw voor een outfit die we direct herkennen. Ze draagt de duifgrijze mantel met pailletten van de Deens-Nederlandse couturier Claes Iversen. Onder de mantel draagt Máxima een donkerblauwe jurk. Tijdens het staatsbezoek aan Denemarken vorig jaar droeg de koningin dezelfde jurk, mantel én pillbox (kleine hoed).

Het donkerblauwe jurkje droeg de koningin tijdens het bezoek voor de derde keer! Vorig jaar schitterde ze in de japon bij de slotmiddag van 'Kracht on Tour'.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: