BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Rania bezoekt vluchtelingenkamp Lesbos

Koningin Rania van Jordanië heeft maandag het vluchtelingenkamp Kara Tepe bezocht op het Griekse eiland Lesbos. Via sociale media heeft de koningin een aantal foto's van het bezoek verspreid.

Op haar persoonlijke Twitter-account schrijft de koningin over het bezoek: 'Luisterend naar de vluchtelingen is het moeilijk te bepalen welk verhaal het meest hartverscheurend is. Ieder verhaal is een tragedie.' Koningin Rania spreekt zich ook uit over de vluchtelingencrisis: 'Verantwoordelijkheid voor de vluchtelingen kan niet geografisch worden verdeeld. Het te zwaar om door één land of een regio te dragen.'

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: