BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima en Willem-Alexander op wellnessboot in Noorwegen

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn in Noorwegen. Het paar is op bezoek bij de Noorse kroonprins Haakon en zijn vrouw Mette-Marit, met wie ze al jaren goed bevriend zijn.

Het viertal ging maandag in Tromsø, in het noorden van het Scandinavische land, aan boord van een wellnessboot, meldt de lokale krant iTromsø. Op foto's is te zien dat Willem-Alexander en Máxima niet de enige gasten van Haakon en Mette-Marit zijn.

Hoelang het koningspaar in Noorwegen verblijft, is niet bekend. Het eerstvolgende agendapunt van de koning en koningin is pas volgende week wanneer de twee op werkbezoek gaan in de Duitse deelstaat Beieren.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: