BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuw portret van The Queen

Nog een aantal nachtjes en dan is het zo ver: Queen Elizabeth wordt negentig! De langst regerende vorstin van de Britse historie schittert op een nieuw portret dat deze week van haar werd vrijgegeven.

21 april wordt Elizabeth negentig jaar. Een koninklijk feest in Groot-Brittannië betekent dat er flink uitgepakt wordt. Correspondent Lia van Bekhoven vertelde afgelopen zaterdag in Blauw Bloed alles over de feestelijkheden waaronder een picknick voor 10.000 gasten, een paardenevenement en vele parades. 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: