BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto: vier generaties Britse royals

Het Britse postbedrijf Royal Mail heeft speciale postzegels ter ere van de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth gemaakt. Op de zegels worden de vier generaties van de koninklijke familie afgebeeld: Elizabeth, Charles, William en George.

Het is de eerste keer dat prins George (2) op een koninklijke postzegel staat. De portretten op de zegels zijn onderdeel van een foto waar de vier familieleden met elkaar poseren. Op het kiekje staat een lachende George op een stapel boeken: wellicht bijna even groot als Elizabeth maar nog lang geen negentig jaar.