BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: De koninklijke outfits op Koningsdag

Het koude weer mag de pret niet drukken. Koningin Máxima en haar dochters Amalia, Alexia en Ariane hebben de mooiste kleding uit de kast getrokken voor Koningsdag in Zwolle.

Koningsdag Zwolle

Wie van de royals zag er top uit op Koningsdag? Het is helaas niet meer mogelijk om je stem uit brengen, maar bekijk en lees hieronder meer over de koninklijke outfits.

Koningin Máxima
Koningin Máxima droeg een gebloemde rok, roze top én pumps van modehuis Natan. Haar clutch heeft ze speciaal voor Koningsdag laten bekleden met dezelfde stof als haar rok.

Amalia, Alexia en Ariane

Amalia, Alexia en Ariane
De dochters van het koningspaar droegen alle drie een andere outfit. Prinses Amalia droeg een zwart jurkje met pailletten in de vorm van sterren en manen. Prinses Alexia droeg een wit jurkje met kant van het bekende merk Zara, gecombineerd met een spijkerjasje. De jongste dochter van de koning droeg een outfit van Pili Carrera met flamingo print.

Prinses Laurentien

Koningsdag Zwolle (POOL)

Prinses Laurentien
De mantel van prinses Laurentien kan je bekend voorkomen. Ze droeg een jas met stippen van Missoni die kroonprinses Mary van Denemarken ook in de kast heeft.

Prinses Annette

Koningsdag Zwolle, route B

Prinses Annette
De vrouw van prins Bernhard heeft gekozen voor een gebloemde japon en mantel van Ted Baker.

Prinses Aimée

Prins Floris en prinses Aime e

Prinses Aimée
Prinses Aimée kiest voor een Nederlandse ontwerper. De vrouw van prins Floris droeg een japon van de bekende couturier Addy van den Krommenacker.

Prinses Anita

Prinses Anita
De vrouw van prins Pieter-Christiaan droeg een zilverkleurige japon van Janice Couture. Aan de hals zijn stenen bevestigd.

Prinses Marilène

Koningsdag Zwolle, route B

Prinses Marilène
Van welk modehuis de outfit van Marilène is, is nog niet bekend. De prinses draagt een crèmekleurige japon met mintgroene patronen.


Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: