BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Poll: 'Koningin Elizabeth mag met pensioen’

Op 21 april 2016 wordt koningin Elizabeth negentig jaar! 'The Queen' zit vierenzestig jaar op de troon en is daarmee de langst regerende vorst in de Britse historie. Ondanks haar leeftijd is koningin Elizabeth nog zeer actief. Elizabeth zal niet aftreden: "Het is een baan voor het leven" zei ze ooit. Maar is dat wel zo'n goed idee? Wij zijn voor onze komende uitzending benieuwd naar jouw mening.

"Koningin Elizabeth (90 jaar) mag van haar pensioen gaan genieten"

N.B.
Het is helaas niet meer mogelijk om je stem uit te brengen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: