BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins George bedankt Obama

Het Amerikaanse presidentspaar heeft vrijdagavond gegeten met de Britse prinsen Harry en William en met Williams vrouw Catherine in het appartement van de royals in Kensington Palace. Op Twitter verschenen een aantal foto's van het samenzijn. Op de plaatjes is te zien dat de president handen schudt met prins George.

Het tweejarige prinsje mocht iets langer opblijven om de gasten te ontmoeten. Hij droeg een pyjama en badjas met zijn naam erop geborduurd. Op Twitter meldt Kensington Palace dat George Barack Obama heeft bedankt voor zijn houten hobbelpaard. Deze kreeg hij van de Amerikaanse president en zijn vrouw bij zijn geboorte.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: