BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Alexia: "Ik ben er wel helemaal bovenop"

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane genieten met volle teugen van de viering van Koningsdag woensdag in Zwolle. Ze zijn blij dat het weer meewerkt en zijn onder de indruk van de festiviteiten die de Hanzestad voor hun jarige vader heeft georganiseerd.

Voor de microfoon en camera van de NOS zei de jongste, Ariane, "alles" het leukste te vinden. Haar oudere zus Alexia had een voorkeur voor de voorstelling van de Grote Parade op de Grote Markt. Die was "het allerleukst". Ze was blij er bij te kunnen zijn na haar val op de wintersport waarbij ze haar bovenbeen brak. Het was volgens haar wel een grote klap "maar ik ben er wel helemaal bovenop."

Kroonprinses Amalia hield zich diplomatiek op de vlakte bij de vraag wat ze het leukste vond. "Dat kan ik nog niet zeggen, ik heb nog niet alles gezien."

Bron: ANP