BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: The Queen grinnikt om opscheppende Obama's

De Britse koningin Elizabeth is niet onder de indruk van de grootspraak van de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. De Obama's waarschuwden prins Harry vrijdag voor de Amerikaanse deelnemers aan de Invictus Games. Harry schakelde de hulp van zijn oma Elizabeth in voor een grappige reactie.

Michelle herinnerde prins Harry eraan dat hij tegen de Amerikaanse deelnemers had gezegd dat ze hun best moeten doen. "Weet wat je vraagt", zegt Barack in een video die Michelle vrijdag deelde via Twitter. Achter het presidentieel paar staan drie militairen die intimiderend over moeten komen.

Harry reageerde aanvankelijk in een tweetal tweets, de eerste die hij sinds 2014 verstuurde. "Hoe ga ik dit overtreffen?", vroeg de 31-jarige prins zich af. Niet veel later verscheen een video waarin Harry en koningin Elizabeth naar foto's van de vorige Invictus Games kijken. "Jammer voor jullie was ik niet alleen toen jullie me die video stuurden", schreef Harry bij de beelden.

Kussen

In Harry's filmpje is te zien hoe de Britse vorstin met haar kleinzoon naar de video van de Obama's kijkt. "O echt? Alsjeblieft", reageert Elizabeth terwijl ze haar schouders ophaalt.

De Invictus Games, die werden bedacht door prins Harry, worden volgende maand gehouden in het Amerikaanse Orlando. Michelle Obama zet zich ook in voor de spelen voor oud-militairen en gewond geraakte veteranen. De prins en de presidentsvrouw zijn goede bekenden van elkaar, vorige week begroette Harry Michelle met twee kussen toen zij en Barack voor een diner naar Kensington Palace kwamen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: