BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine schittert op voorpagina Vogue

Het afgelopen weekend verschenen er niet alleen nieuwe foto’s van prinses Charlotte. Zaterdagavond verraste het Britse hof de volgers op Twitter en Facebook met drie prachtige portretten van hertogin Catherine. De vrouw van prins William schittert op de voorpagina van het blad Vogue.

Voor het eerst poseerde Kate (34) voor een magazine. De fotoshoot van hertogin Catherine is een samenwerking tussen Vogue en National Portrait Gallery, het museum in Londen waar Catherine beschermvrouwe van is. Vanaf 1 mei zijn twee foto’s hier te bewonderen als onderdeel van de tentoonstelling Vogue 100: A Century of Style.

Vanaf 5 mei ligt de nieuwe Vogue in de winkels. In het blad verschijnen zeven foto’s van de hertogin. Josh Olins, een Britse fotograaf, is verantwoordelijk voor de kiekjes en noemde Catherine een natuurtalent. Met de fotoshoot voor Vogue treedt de hertogin in de voetsporen van prinses Diana. Zij stond vier keer op de voorpagina.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: