BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De hoeden van Beatrix in het Koninklijk Huisarchief

Tijdens haar 33 jaar lange regeerperiode heeft koningin Beatrix honderden verschillende hoeden gedragen. Volgend jaar is het mogelijk om een bijzondere selectie hoeden van Beatrix te bekijken in Paleis Het Loo. Wij namen vast een kijkje bij de voorbereidingen in het Koninklijk Huisarchief!

Flip Maarschalkerweerd, directeur Koninklijk Huisarchief, vertelt zaterdag in Blauw Bloed alles over de tentoonstelling ‘Chapeaux!' die volgend jaar in maart te zien is in Paleis Het Loo.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: