BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De verjaardagscadeautjes van prinses Charlotte

Maandag vierde de Britse prinses Charlotte haar eerste verjaardag. De dochter van prins William en hertogin Catherine werd flink verwend! Via een verklaring danken de royals voor alle brieven en cadeautjes.

Daarbij heeft het Britse hof een lijst vrijgegeven met de presentjes die prinses Charlotte heeft mogen ontvangen.

Familie

Prins Charles heeft zijn kleindochter een rammelaar uit Ierland gegeven. De zus van Catherine, Pippa Middleton koos ervoor om haar nichtje milieuvriendelijke luiers te schenken. 

Koningspaar Bhutan

Vorige maand hebben prins William en hertogin Catherine tijdens hun reis door India en Bhutan koning Jigme en koningin Jetsun bezocht. Zij hebben het jarige prinsesje, en ook haar broer George, een handgemaakt jasje gegeven.

Obama

Toen Barack en Michelle Obama eind april 's avonds op bezoek kwamen bij prins William en hertogin Catherine lag Charlotte al te slapen. Toch heeft het paar cadeautjes voor het prinsesje achtergelaten: een puzzel en een speelgoedhondje.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: